Svi proizvodi


IMPOTENCIJA

 

066/533-1999

Porucivanje SMS porukom 0-24h
Navedite u poruci:
● Ime i Prezime
● Ulica i Broj
● Grad i Postanski Broj
● Vas br. mobilnog
● Preparat koji kupujete
● Kolicinu preparata

Za Bosnu i Hercegovinu i Republiku Srpsku ide samo ako je vrednost 20€ i vise, stize za 3-5 dana.

Impotencija

Značajan zdravstveni problem predstavlja impotencija, a ono što je činjenica jeste da sve veći broj muškaraca ima problem upravo sa ovim. Ono što je važno napomenuti jeste da impotencija ne ugrožava direktno život onoga ko ima problem sa njom ali može da izazove razne promene u životu pacijenta. Ono što je najčešće jeste psihički momenat, a su muškarci sa ovom dijagnozom često vrlo depresivni. Impotencija utiče i na svakodnevme aktivnosti, kvalitet veze, umanjuje energiju i radnu sposobnost. Treba da shvatite ovo stanje kao ozbiljno ali svakako ne i neizlečivo. Savremena medicina je na strani pacijenata ove dijagnoze jer se mogu pronaći izvrsni prirodni preparati koji su idealni za sve ljude koji žele boljitak.

 

Inpotecija kod muškarca

Impotecija je doslovno uskraćena seksualna funkcija kod muškarca pa on tada nije u stanju da postigne normalan seksualni odnos što znači nedovoljno čvrsta erekcija. Takođe, seksualni odnos ne traje dovoljno dugo a za sve krivimo takozvanu erektilnu disfunkciju i prevremenu ejakulaciju.
U SAD je preko 20 miliona ljudi ima imotenciju što znači da to nije potpuno nenormalna pojava kod muškarca. Postoje razne vrste simptoma i tegoba koje neko želi da prikrije, dok pojedini muškarci otvoreno govore o svom problemu. Godine starosti nemaju neku presudni značaj tako da impotencija može da se javi i u srednjem dobu ali i onom starijem sa čijim smo primerima najčešće upoznati.
Kod nekih muškaraca se impotencija javlja češće,kod nekih u periodima, ali je sigurno da se svaki susretne bar jednom u svom životu sa vom vrstom izazova. Kamagra iskustva govore o izvarednim efektima na impotenciju kod muskarca.

Najbolji način da se rešite impotencije jeste da koristite neke preparate za potenciju ili tablete za potenciju.

Šta je libido?

Libido se može definisati kao psihička energija i nagon za potrebom seksualnog odnosa. Libido nije isti kod svakog muškarca, već zavisi od osobe do osobe. Isto tako se može reći da je on promenljiv kod svake osobe i da zavisi od pola, starosti, psihičkog stanja...

Kod osoba koje imaju pojačanu želju za seksualnim odnosom, ukoliko se taj osećaj kod osobe ne zadovolji može doći do velikog stresa i napetosti.

Kako prepoznati smanjeni libido?


Jedan od prvih i najčešćih simptoma kod osobe je osećaj napetosti. Kako bi se odkloonio ovaj neprijatan, a ponekad i težak osećaj napetosti, potrebna je dobra komunikacija u vezi. Momenat od kada počinje da se stvara sve veći libido jeste od momenta puberteta, kod muškaraca, dok se kod žena povećava tek posle 30. godine života.


Ukoliko osoba ima problem sa libido znači da ima hronična oboljenja. Kod žena problem sa libido dolazi u toku menopause ili posle, zbog jačeg rada hormona. Ženi se tada stvara suvoća na vagini što stvara veoma bolne odnose.

To je rešivo i postoji veliki broj tableta za potenciju i preparata za potenciju koji pojacavaju libido.

 

 

Delovanje Kamagre

Kamagra tablete

066/533-1999

Porucivanje SMS porukom 0-24h
Navedite u poruci:
● Ime i Prezime
● Ulica i Broj
● Grad i Postanski Broj
● Vas br. mobilnog
● Preparat koji kupujete
● Kolicinu preparata

Za Bosnu i Hercegovinu i Republiku Srpsku ide samo ako je vrednost 20€ i vise, stize za 3-5 dana.

Go to Top